Bezoek geheel vrijblijvend

onze unieke showroom

U bent van harte welkom

In onze unieke showroom van 600m2 treft u echte innovaties van Dreumel aan. U beleeft daar nieuwe kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden en tuinkamers alsof ze in uw eigen woning geplaatst zijn!
Om u vooraf alvast een indruk te geven kunt u hieronder zelf een 'virtuele rondwandeling' maken, waarmee u in korte tijd een goed overzicht krijgt van alles dat u kunt verwachten.

Maar natuurlijk nodigen wij u heel graag uit voor een persoonlijk bezoek, om in levenden lijve te ervaren wat we bedoelen!
U vindt onze showroom aan de Rhône 34 in het Forepark, Den Haag.
Bekijk onze openingstijden en een routebeschrijving.

Er is van alles te beleven

In een groot aantal aansprekende en zeer realistische praktijksituaties kunt u allerlei toepassingen zien in zowel kunststof als hout en aluminium. Kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden en tuinkamers, en alles in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen.

U kunt geheel vrijblijvend eens rustig rondlopen en inspiratie opdoen, en zodra u dat wenst staan onze adviseurs voor u klaar met vakkundig advies. U kunt ook een afspraak maken, dan bent u er zeker van dat wij ruimschoots de tijd kunnen nemen om u alles te laten zien, en al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

We vertellen u graag meer

Op verschillende plekken in onze showroom kunt u - alleen, samen met uw partner of met uw hele gezin - plaats nemen om alles eens rustig op u in te laten werken. Wij serveren er graag een kopje kofiie erbij. En natuurijk voorzien wij u graag van toelichting op alle realistische praktijk situaties.   

En loop ook eens naar boven...

Op de eerste verdieping vindt u een aantal dakkapellen. U kunt ze zowel van binnen als van buiten bewonderen; alsof u in uw eigen dakgoot staat. En zelfs de unieke constructie kunt u van dichtbij bekijken.
Ook tonen we u graag daar onze uitgebreide selectie vouwwanden en tuinkamers. Zoals alle producten in onze showroom worden ook de tuinkamers getoond in zeer realistische praktijk situaties.   

Waar en wanneer het u schikt!

Maak nu een afspraak!

We komen graag en geheel vrijblijvend
bij u thuis op bezoek.