Aangenaam kennis te maken

Bij Dreumel bent u aan het juiste adres

Het bedrijf

Bij Dreumel werken ruim 45 medewerkers. Oprichter Richard van Dreumel is als directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.
Onze adviseurs begeleiden u in het hele traject. Uw kozijnen, ramen, deuren, dakkapellen en tuinkamers worden in de fabriek op maat gemaakt en vervolgens in onze werkplaats voorbereid voor de plaatsing bij u thuis. Wij ontvangen u graag in onze unieke showroom, waar u natuurlijk altijd een kopje koffie wordt aangeboden.

De mensen

Een bedrijf wordt gevormd door de mensen die er werken, daar is ook Dreumel geen uitzondering op. Momenteel bestaat het team uit ongeveer 45 mensen; elk met hun eigen specifieke expertise en daarop gebaseerde taak. Dat iedereen altijd druk in de weer is voor de klanten bewijst wel het feit dat op onderstaande foto slechts iets meer dan de helft van de mensen aanwezig is...

Onze werkwijze


Om jarenlang van het comfort van al onze producten te kunnen genieten, werken we vanaf het eerste advies tot en met de montage - en ver daarna - nauw met u samen. Na het eerste contact in de showroom, begeleiden we het hele proces.

Een bezoek aan onze showroom kunnen we zeker aanraden, want daar ervaart u door de specifieke opstellingen, de sfeer en de uitstraling van de diverse producten, materialen, kleuren en dessins. Onze eerste adviezen worden gevolgd door een bezoek bij u thuis om de situatie in ogenschouw te nemen. Daarna brengen we een vervolgadvies uit over de materialen, de kleuren, de veiligheidsaspecten, beglazing en alle andere belangrijke zaken die een rol spelen.

Vervolgens maken we een uitgebreide offerte en als u daar mee akkoord gaat, sturen we u de opdrachtbevestiging en gaan we aan de slag. We staan borg voor hoge kwaliteit, veiligheid, professionele montage en afwerking door onze eigen monteurs. Zij hebben een specifieke opleiding genoten en zijn vaak jarenlang bij ons werkzaam. Wat er vervolgens gebeurt is natuurlijk sterk afhankelijk van waarvoor u Dreumel heeft ingeschakeld.
Om u een goed beeld te geven van hoe wij met verschillende projecten omgaan hebben we op deze site diverse praktijkvoorbeelden opgenomen, de onderstaande links brengen u rechtstreeks naar de betreffende pagina's:

Het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren - praktijkvoorbeeld


Het plaatsen van een schuifpui - praktijkvoorbeeld


Het plaatsen van dakkapellen - praktijkvoorbeeld


Het plaatsen van een vouwwand - praktijkvoorbeeld

 

Klaar voor de toekomst


Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, tuinkamers en balkonbeglazing in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden (aanstaande) opdrachtgevers de unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

Om deze goede naam te handhaven en waar mogelijk verder uit te bouwen investeert Dreumel continue in nieuwe ontwikkelingen, producten en diensten. Zodat ook in de komende jaren op elke vraag een professioneel antwoord kan worden gegeven. Enkele voorbeelden van recente ontwikkelingen zijn het Solarlux Active Partnerschap en de oprichting van Topkapel.

Solarlux Active Partner

Onlangs is Dreumel toegetreden tot een select gezelschap; dat van Solarlux Active Partners. Alleen bedrijven die voldoen aan de hoge eisen van Solarlux mogen dit predicaat voeren.
Het assortiment tuinkamers, balkonbeglazing, vouwwanden en terrasoverkappingen van Solarlux is van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden, om advies, service of garantie, Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. Dreumel is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Active Partner.
Bekijk de speciale Solarlux Active Partner pagina.

Topkapel

Een in de productie van dakkapellen gespecialiseerd bedrijf, dat zowel aan Dreumel als aan derden op maat gemaakte dakkapellen levert. Topkapel bouwt dakkapellen in elke soort, maat en uitvoering, voor zowel kunststof als houten of aluminium kozijnen. Topkapel levert niet rechtstreeks aan particulieren omdat het bedrijf zelf geen dakkapellen plaatst; dat doet Dreumel graag voor u.
Bekijk de speciale Topkapel pagina.

Dreumel is klaar voor de toekomst

Solarlux Active Partner én Topkapel; het zijn voorbeelden van de manier waarop Dreumel bezig is met een antwoord op de vraag van vandaag én op die van morgen. Zodat u naast de afgelopen 30 jaar ook de komende 30 jaar kunt rekenen op een professioneel en vakkundig bedrijf dat klaar staat om al uw woonwensen met gegarandeerde topkwaliteit in te vullen.