Een keurmerk biedt zekerheid

Het VKG Keurmerk


Dreumel levert kunststof kozijnen met het VKG Keurmerk van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG), de branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren.

Het VKG Keurmerk staat garant voor de beste kwaliteit en duidelijke service. VKG hanteert strenge voorschriften en kwaliteitseisen en controleert hierop herhaaldelijk.

De 5 grote voordelen van
een VKG Keurmerk leverancier:


• Zekerheid

Het VKG Waarborgfonds biedt u zekerheid over uw aanbetaling op kunststof kozijnen. Ook de VKG leveringsvoorwaarden bieden u extra zekerheid.

• Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid

De VKG Keurmerk leverancier moet voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Hij wordt hierop regelmatig gecontrolerd.

• 10 jaar garantie

U ontvangt van uw VKG Keurmerk leverancier een garantie-certificaat als bewijs voor de garantie op het product, de montage en de kleur.

• Duurzaamheid

Kunststof kozijnen zijn zeer milieuvriendelijk door het VKG inzamel- en recyclesysteem en door de uitstekende eigenschappen van de kunststof kozijnen, ramen en deuren.

• Goede service

Heeft u een vraag? De VKG helpdesk biedt u ondersteuning. Heeft u een klacht, dan heeft het VKG Keurmerk een duidelijke klachtenprocedure.

Zeker weten dat u goed zit met uw nieuwe kunststof kozijnen

Met het VKG Keurmerk kiest u voor zekerheid. U weet zeker dat u goed zit. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De VKG vakman zorgt voor vakkundige plaatsing en mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan kunt rekenen op de heldere VKG klachtenprocedure.
Kortom, wilt u onbezorgd en jarenlang genieten van uw investering, kies dan voor kunststof kozijnen van Dreumel met VKG Keurmerk.

Meer informatie?

Vanzelfsprekend valt er veel meer te vertellen over het VKG Keurmerk. Onze vertegenwoordigers zijn volledig op de hoogte en kunnen u alles vertellen over de specifieke voordelen. Maak een afspraak bij u thuis of in onze uitgebreide showroom, dan zetten ze alles voor u op een rijtje.

U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van VKG.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

PKVW voor iedereen!

Op de PKVW-site kunnen bewoners, PKVW-bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten meer informatie over het keurmerk vinden.

Het Keurmerk

Op de website Politiekeurmerk vindt u informatie en achtergronden over het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Want wie is nou die inbreker? Hoe zit het keurmerk in elkaar? Welke partijen zorgen ervoor zorgen dat het PKVW een goed en betrouwbaar keurmerk is? U leest het hier.

Veiligheidsbeleving

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring.
De fysieke veiligheid hangt onlosmakelijk samen met de veiligheidsbeleving. Daarom is het zo belangrijk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat.

Houd de inbreker buiten

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De werking is simpel. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.
Het inbreken in een slecht beveiligde woning duurt vaak maar 30 seconden. Een crimineel bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden als dat is voorzien van het Politiekeurmerk. De crimineel herkent deze woning aan de goede sloten, verlichting en PKVW-raamsticker.