Aluminium kozijnen

geven uw ramen uitstraling

Ramen met aluminium kozijnen; 
elegante kwaliteit


Bij Dreumel vindt u aluminium raamkozijnen voor iedere woning, van klassiek en romantisch, tot robuust en eigentijds. Wij bieden ieder gewenst openingstype om aan uw wensen te voldoen: zowel naar binnen- als naar buitendraaiende ramen, draaikiep ramen en dubbel openslaande ramen.

De ideale vervanging van stalen ramen

Aluminium ramen zijn de ideale vervanging van stalen ramen. Daarnaast zijn aluminium ramen sterk en geheel in de stijl en architectuur van uw huis te leveren. Om zo weinig mogelijk profiel van een kozijn te laten zien gebruikte architecten vroeger staal. Nadeel van stalen ramen is echter, dat ze roesten en dat staal niet isoleert. Aluminium ramen daarentegen roesten niet en isoleren uitstekend. Ze gaan een leven lang mee, zijn onderhoudsvrij en leverbaar in alle kleuren, ook in combinatiekleuren.

Met bijvoorbeeld de nieuwe structuurlakken is de look van traditioneel staal optimaal te reproduceren bij aluminium ramen. De aluminium ramen van Dreumel hebben een geïsoleerd drie kamersysteem en zijn standaard voorzien van inbraakvrij beslag volgens het politiekeurmerk.

Verschillende soorten aluminium ramen en kozijnen

Dreumel levert aluminium raamkozijnen is verschillende soorten en maten. De meest voorkomende aluminium raamkozijnen zijn:

Vast raam
Onder een vast raam wordt een raam verstaan dat niet open kan. Het is feitelijk een raam rondom voorzien van een kozijn. Dit raamtype wordt vaak gebruikt in combinatie met een raam dat wel open kan. Als dit niet het geval is, wordt er vaak een ventilatierooster in geplaatst, zodat er toch frisse lucht binnen kan komen.

Draaikiepraam
Een draaikiepraam (ook wel een draai-valraam genoemd) kan zowel horizontaal als verticaal geopend worden. Dit raamtype is dan ook erg gebruiksvriendelijk. Het draaikiepraam wordt vaak gebruikt in combinatie met een vast raam.

Valraam
Een valraam is een raam dat verticaal open ‘valt’. Dit raamtype is vaak een liggende rechthoek en wordt vaak geplaatst op hogere plekken op de muur. Dit is bijvoorbeeld wegens privacy redenen. Het valraam wordt vaak geplaatst in badkamers en toiletten.

Overige soorten aluminium raamkozijnen
Daarnaast zijn er ook nog andere raamtypes. Hierbij kunt u denken aan een schuifraam, stolpraam en klapraam. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  Onze adviseurs leiden u graag rond in onze showroom waar u alle informatie vindt die u nodig heeft voor het maken van een weloverwogen keuze.

Waarom aluminium raamkozijnen?


Ramen vormen de scheiding tussen binnen en buiten en hebben hierdoor veel invloed op het binnenklimaat. Ze moeten grote temperatuurwisselingen doorstaan en voldoende bescherming bieden tegen extreme weersomstandigheden en inbraak. 

• Aluminium is een duurzaam en vormvast materiaal. Het is het minst gevoelig aan temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden.

• De binnen- en buitenzijde van aluminium ramen kunnen in een andere kleur geleverd worden.

• Aluminium raamkozijnen zijn super isolerend, want ze zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor er geen warmtegeleiding of condensatie plaatsvindt.

• Bij Dreumel vindt u altijd de aluminium ramen die perfect bij uw woning passen. Bovendien worden aluminium ramen standaard uitgevoerd met inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat ook kan worden voorzien van aangepaste raamkrukken in messing of koper of in de kleur van de ramen.

• Bij aluminium ramen kunnen ook bijpassende horren geleverd worden.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw ramen te laten vervangen door aluminium ramen van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van aluminium kozijnen


Daarom kiest u voor ramen met aluminium kozijnen:

• Vormvast

Aluminium kozijnen zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

• Uitstekende isolatie

Aluminium ramen isoleren heel goed, veel beter dan staal. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Licht en stevig

De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken

• Veilig

Aluminium kozijnen zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen

• Onderhoudsvriendelijk

Geen spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen. Aluminium kozijnen hoeft u nooit te plamuren, schuren en schilderen. Af en toe schoonmaken met water is voldoende.

• Elegante uitstraling

Aluminium kozijnen zorgen voor een speciale sfeer, klassiek en stijlvol of juist strak en modern.

• Duurzaam

Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

Van showroombezoek tot aluminium ramen

Het plaatsen van aluminium ramen is zoals een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor aluminium ramen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe aluminium ramen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de aluminium ramen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude ramen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO-keur en Politiekeurmerk Veilig wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van aluminium kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kozijnen Special editie
van onze online magazines.