Aluminium kozijnen

plaatsen is vakwerk

Het plaatsen van aluminium kozijnen is werk voor een specialist.
Vanwege de zeer slanke profielen zijn de toleranties minimaal. Elk kozijn wordt dan ook volledig op maat vervaardigd en met de groost mogelijk zorg vervoerd.
Eenmaal op hun bestemming worden de kozijnen geplaatst door de speciaal daarvoor opgeleide eigen monteurs van Dreumel. Zij zorgen ervoor dat uw woning er na oplevering perfect uit ziet. En, minstens zo belangrijk, zij zorgen ervoor dat u jarenlang probleemloos kunt genieten van een product van absolute topkwaliteit.

Het plaatsen van aluminium kozijnen
in 3 stappen

De voorbereidingen
Het vervangen van een of meerdere kozijnen vergt de nodige voorbereidingen. Of het nou een enkel raampje betreft, of om alle kozijnen van een volledige woning gaat, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis. Elk project is anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom. Of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.

Het plaatsen van aluminium kozijnen
Na levering van alle kozijnen en het glas starten de werkzaamheden.  De werkmethode van Dreumel zorgt ervoor dat uw huis altijd 's avonds 'dicht' is. Dat wil zeggen, er wordt per dag nooit meer verwijderd dan er ook op diezelfde dag weer kan worden geplaatst. Dat is wel zo veilig. Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Het eindresultaat
Bij Dreumel gaan we een stapje verder dan 'bedankt en tot ziens'. Nadat de werkzaamheden klaar zijn, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u worden alle geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt deze zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs.

Waarom aluminium kozijnen?

Een lagere energiefactuur door uitstekende isolatiewaarden
De isolatiewaarde van kozijnen wordt gemeten aan de hand van de U-waarde. Hoe lager de U-waarde van een kozijn, hoe beter de isolatie is. Waar houten kozijnen voor een isolatiewaarde van 2,4 zorgen, hebben aluminium kozijnen gemiddeld een U-waarde van 1,8. Kunststof, het meest isolerende materiaal, zit gemiddeld tussen de 1,0 en 2,0. Aluminium doet dus niet veel onder voor kunststof kozijnen.

Een veilig gevoel dankzij de sterke constructie
Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht neemt helaas nog dagelijks toe. In Nederland vindt er elke twee minuten een inbraak plaats. Meestal wordt er ingebroken via ramen of deuren. Kies daarom voor inbraakveilige kozijnen. Onze aluminium kozijnen geven inbrekers geen schijn van kans door een slimme meerpuntssluiting en inbraakwerende sluitnokken. Tevens zijn al onze aluminium kozijnen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Geen omkijken naar onderhoud
Doordat aluminium kozijnen niet elektrostatisch zijn trekken ze geen vuil of stof aan. Eens in de paar maanden afwassen met een lauw sopje is voldoende om uw aluminium kozijnen stralend en schoon te houden.

Perfecte aansluiting bij de stijl van uw huis
Kozijnen bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw woning. Dreumel biedt een compleet assortiment van op maat geproduceerde aluminium kozijnen. Dankzij de uiteenlopende afwerkingen van onze aluminium kozijnen kunt u naast de kleuren ook kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Van modern tot klassiek, in 22 unieke zelfgemaakte kleurpoeders en de standaard RAL-kleuren. Met kozijnen in aluminium kunt u tegenwoordig alle kanten uit!

Van showroombezoek tot het plaatsen van aluminium kozijnen

Het plaatsen van aluminium kozijnen is zoals eerder beschreven een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor aluminium kozijnen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe aluminium kozijnen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de aluminium kozijnen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude kozijnen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe kozijnen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.  LINK?

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs.

De voordelen van aluminium kozijnen


Daarom laat u aluminium kozijnen van Dreumel plaatsen: 

• Vormvast

Aluminium kozijnen zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

• Uitstekende isolatie

Aluminium kozijnen isoleren heel goed, veel beter dan staal. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Licht en stevig

De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken

• Veilig

Aluminium kozijnen zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen

• Onderhoudsvriendelijk

Geen spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen. Aluminium kozijnen hoeft u nooit te plamuren, schuren en schilderen. Af en toe schoonmaken met water is voldoende.

• Elegante uitstraling

Aluminium kozijnen zorgen voor een speciale sfeer, klassiek en stijlvol of juist strak en modern.

• Duurzaam

Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO-keur en Politiekeurmerk Veilig wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van aluminium kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kozijnen Special editie
van onze online magazines.