Aluminium kozijnen

voor stijlvolle deuren

Aluminium deuren, de ideale vervanging van stalen deuren

Aluminium deuren zijn bijzonder sterk en geheel in de stijl en architectuur van uw huis te leveren. Om zo weinig mogelijk profiel van een kozijn te laten zien gebruikte architecten vroeger staal. Nadeel van stalen ramen is echter, dat ze roesten en dat staal niet isoleert. Aluminium deuren daarentegen roesten niet, isoleren goed, gaan een leven lang mee, zijn onderhoudsvrij en in alle kleuren, ook in combinatiekleuren, leverbaar.

Met bijvoorbeeld de nieuwe structuurlakken is de look van traditioneel staal optimaal te reproduceren bij aluminium deuren. De aluminium deuren van Dreumel hebben een geïsoleerd drie kamersysteem en zijn standaard voorzien van inbraakvrij beslag volgens het politiekeurmerk.

Belangrijke punten bij het kiezen voor aluminium deuren

Een lagere energierekening dankzij de hoge isolatiewaarden
Geef wind, geluid en koude geen kans om binnen te dringen via uw deur. Met een aluminium deur van Dreumel beschikt u over een natuurlijk sterke en stabiele buitendeur die uitstekend isoleert. Aluminium profielen bestaan uit kamers die zijn voorzien van een thermische onderbreking. De stilstaande lucht in het holle profiel dient als thermische isolator. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding mogelijk. Uw aluminium deuren houden de warmte binnen en de koude buiten.

Geef inbrekers geen kans
Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht neemt helaas nog steeds toe. In Nederland vindt er elke twee minuten een inbraak plaats. Meestal wordt er ingebroken via ramen of deuren. Kies daarom voor inbraakwerende aluminum deuren. Dreumel maakt alleen gebruik van gecertificeerd beslag. Onze aluminium deuren geven inbrekers geen schijn van kans door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken. Tevens zijn al onze aluminium deuren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nooit meer schilderen
Aluminium is een zeer mooi en stijlvol materiaal. Daarbij zijn aluminium deuren onderhoudsvrij; plamuren, schuren en schilderen is vanaf nu verleden tijd. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar de aluminium deuren van Dreumel als het gaat om onderhoud. Aluminium deuren hoeft u enkel schoon te maken met een zachte doek en wat water en eens in het jaar in de wax te zetten. Zo kunnen uw aluminium deuren er weer een jaar tegenaan.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw deuren te laten vervangen door aluminium deuren van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van aluminium kozijnen


Daarom kiest u voor deuren met aluminium kozijnen:

• Vormvast

Aluminium kozijnen zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

• Uitstekende isolatie

Aluminium deuren isoleren heel goed, veel beter dan staal. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Licht en stevig

De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken

• Veilig

Aluminium kozijnen zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen

• Onderhoudsvriendelijk

Geen spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen. Aluminium kozijnen hoeft u nooit te plamuren, schuren en schilderen. Af en toe schoonmaken met water is voldoende.

• Elegante uitstraling

Aluminium kozijnen zorgen voor een speciale sfeer, klassiek en stijlvol of juist strak en modern.

• Duurzaam

Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

Van showroombezoek tot het plaatsen van aluminium deuren

Het plaatsen van aluminium deuren is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor aluminium kozijnen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe aluminium deur
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de aluminium deur(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude deur(en), direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO-keur en Politiekeurmerk Veilig wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van aluminium kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kozijnen Special editie
van onze online magazines.