Aluminium vouwwanden

Aluminium vouwwanden zijn veelzijdig toepasbaar en worden geleverd in vele mogelijkheden en kleuren. De keuze voor aluminium maakt een extreem slanke profilering mogelijk. Vooral bij een woning die bij de bouw van stalen kozijnen was voorzien, zorgt dit voor een perfect behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Ook is het mogelijk om voor hoogwaardig geïsoleerde meer-kamer systemen te kiezen.

Dreumel plaatst uitsluitend aluminium vouwwanden van het merk Solarlux.

De bijzonder sterk geconstrueerde, duurzame loopwagens zorgen voor een licht te bedienen vouwwand. Bovendien maakt deze constructie het mogelijk dat een alumnium vouwwand ook toepasbaar is bij bijzonder grote gevelopeningen in zowel breedte als hoogte. Daarnaast is de verzonken vloerrail en inbraak vertragende meerpuntssluiting met stijlvol edelstaal hang en sluitwerk garantie voor jarenlang woonplezier.


Onze referenties Aluminium vouwwanden

Een uniek project op grote hoogte

De balkonbeglazing van de heer en mevrouw Valk is een unieke toepassing van een nieuw product. Maar liefst twee balkons zijn door deze toepassing veranderd in bijzonder riante 'buiten-kamers'. Hoge...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren