Veranda's

Een veranda is, in de ogen van Dreumel, eigenlijk een tuinkamer zonder verticale beglazing, en wordt door veel mensen ook vaak als terrasoverkapping aangeduid. Sommigen zijn van mening dat het verschil tussen en veranda en een terrasoverkapping gevormd wordt door het materiaal waaruit deze is opgebouwd.
Zo wordt een vooral houten constructie meestal als veranda bestempeld, terwijl een overwegend uit glas en aluminium opgetrokken constructie vaker als terrasoverkapping wordt gezien. Regelmatig wordt een veranda of een terrasoverkapping in een later stadium alsnog voorzien van al dan niet vaste panelen.

Dreumel kan voor elke benaming een passende oplossing kan leveren, of het nu een veranda, een terrasoverkapping, terraskamer of een serre betreft. Bij Dreumel staan de vooral de gebruiksmogelijkheden centraal, zoals extra ruimte, het hele jaar door een verbinding tussen uw huis en uw tuin en het genot veel extra licht door grote glasoppervlakten.
Voor Dreumel komen al deze voordelen het meest tot hun recht in het begrip tuinkamer. De keuze is eigenlijk onbeperkt, niet alleen in formaat, materiaalkeuze en uitvoering, maar ook op het gebied van beglazing, verlichting zonwering en tal van andere accessoires.


Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren