Dreumel en Solarlux, een perfect duo

Dreumel maakt deel uit van een select gezelschap; dat van Solarlux Active Partners. Alleen bedrijven die voldoen aan de hoge eisen van Solarlux mogen dit predicaat voeren.
Het assortiment tuinkamers, balkonbeglazing, terrasoverkappingen vouwwanden van Solarlux is van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden, om advies, service of garantie, Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. Dreumel is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Active Partner.

Alle Solarlux producten zijn te bewonderen in onze showroom.
Tuinkamers, balkonbeglazing, terrasoverkappingen, houten en aluminium vouwwanden, alles is te zien aan de Rhone 34 in het Forepark in Den Haag. Ons team van adviseurs staat voor u klaar, en voorziet u graag en geheel vrijblijvend van een vakkundig advies. Loop eens binnen, en laat u inspireren door de prachtige staaltjes van Duits vakmanschap en productontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat u met een hoofd vol nieuwe ideeën weer naar buiten stapt. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van onze adviseurs, dan krijgt u ter plekke een goed en inspirerend advies.
 
Bekijk ook eens de Solarlux App
In de AppStore kunt u de uitgebreide Solarlux App downloaden. Deze App bevat veel aansprekende praktijkvoorbeelden en animaties die tonen hoe u van een dichte tuinkamer in een oogwenk een open terras maakt en hoe vouwwanden en balkonbeglazing werken.
 
En bezoek de Solarlux website
Op www.solarlux.nl vindt u een uitgebreid overzicht van alle producten en voorbeelden van toepassingen.


Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren