Serres

Een serre van Dreumel is eigenlijk uw buitenverblijf aan huis. Er is wel eens uitgerekend dat we in Nederland maar 50 dagen buiten kunnen zitten. Dus voor de overige 315 dagen is een serre het beste idee om daar een oplossing voor te bieden: de zomers worden langer en de winters korter. Het hele jaar door genieten is immers een feest! Door de serre in uw eigen smaak af te werken en in te richten met uw woonaccessoires, wordt het feest alleen maar groter.

Er bestaat bij serres een enorme keuze aan uitvoeringen en types. Bewust richt Dreumel zich met name op serres die hoofdzakelijk uit glas en profielen zijn opgebouwd, aangezien daar de jarenlange expertise ligt. Feitelijk kan een Dreumel serre ook beschouwd worden als een tuinkamer met een meer permanente vorm van beglazing.
In onze unieke showroom staan diverse serres voor u opgesteld; ze vormen een zeer kleine greep uit de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Kom eens langs en laat u inspireren, of maak gelijk een afspraak voor een geheel vrijblijvend bezoek...


Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren