Houten tuinkamers

Genieten van de natuurlijke charmes van hout en de harmonie van natuurlijke materialen kan optimaal met een houten tuinkamer van Dreumel. De dakconstructie wordt vervaardigd van fraai en duurzaam verlijmde lagen Oregon Pine of vurenhout. Dit zorgt voor een optimale stabiliteit en krommingsvrije toepassing. Voor de inrichting van de onderbouw kan gekozen worden uit verschillende mogelijkheden. Van volledig glas dat per schuifdeel naar een vaste 'parkeerstand' kan worden verplaatst tot vaste wanden gecombineerd met schuifdeuren of vouwwanden. Aan zo goed als elke wens kan worden voldaan.
 
Zowel de hoogwaardige laklaag van de aluminium dekschalen en staanders als de houten constructie is leverbaar in vele kleuren en afwerkingen. De grote variatie in dakvormen zorgt ervoor dat uw houten tuinkamer architectonisch een harmonische toevoeging vormt aan uw woning.
 
Maak eens een geheel vrijblijvende afspraak met een Dreumel vertegenwoordiger; hij kan u alles vertellen over de bijzondere mogelijkheden. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom, waar een antal inspirerende vorbeelden voor u klaar staat.


Onze referenties Houten tuinkamers

Open, transparant en heel comfortabel...

Aan het woord is Dhr. Lureman, de trotse bezitter van een prachtige tuinkamer aan zijn woning aan de Pinaskade in Zoetermeer. Aan de hand van enkele vragen deelt hij zijn overwegingen en ervaringen....

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren