Balkonbeglazing

Ook balkonbeglazing behoort tot het Dreumel assortiment. Dit nieuwe product vormt een perfect antwoord op de steeds toenemende vraag van bewoners van appartementen om hun balkon meer bij hun woning te betrekken.

Met dit zeer innovatieve systeem kan vrijwel elk balkon worden omgetoverd tot een extra kamer die zich aanpast aan de weersomstandigheden! Bij koude, wind en regen vormt de gesloten beglazing een goede bescherming, bij warmte en zon biedt uw balkon als vanouds alle mogelijkheden die u gewend bent. Naast de voordelen van een extra kamer vormt de gesloten beglazing daarbij een goede warmte- en geluidsisolatie voor uw woning. Zo bespaart u 's winters op stookkosten, en verhoogt u het algehele comfort in u woning.

Balkonbeglazing wordt geleverd in een transparante uitvoering en een omkaderde uitvoering. De keuze tussen beide is grotendeels afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie; natuurlijk bent u bij Dreumel aan het juist adres voor een zogvuldig en op maat gesneden advies.

Onderstaande animatie geeft een idee van de mogelijkheden, waarbij zoals u ziet zelf van vloer tot pladond de gehele opening kan worden geopend of juist afgesloten.


Onze referenties Balkonbeglazing

Een uniek project op grote hoogte

De balkonbeglazing van de heer en mevrouw Valk is een unieke toepassing van een nieuw product. Maar liefst twee balkons zijn door deze toepassing veranderd in bijzonder riante 'buiten-kamers'. Hoge...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren