Aluminium tuinkamers

Aluminium tuinkamers worden vaak gekozen vanwege de mogelijkheid om zeer slanke en elegante profielen toe te passen. Hierdoor onstaat een maximale transparantie en een optimale lichtinval, zonder dat concessies nodig zijn aan constructieve aspecten. Aluminium tuinkamers zijn vrijwel onderhoudsvrij, en zijn leverbaar in een zeer uitgebreide reeks kleuren en profielen.
 
Het dak van een aluminium tuinkamer kan in vele soorten en maten en uitvoeringen worden geleverd. Voor de invulling van de onderbouw kan eveneens gekozen worden uit verschillende mogelijkheden. Van volledig transparant glas waarvan de schuifdelen naar een vaste parkeerstand kunnen worden verplaatst tot vaste wanden, schuifdeuren en vouwwanden. Met een spanwijdte tot aan 7 meter kan aan vrijwel iedere wens worden voldaan. Bovendien zijn allerlei exclusieve accessoires beschikbaar: elektrisch bedienbare dakventilatie, zonwering, geraffineerd ingebouwde verlichting, infrarood verwarming; de keuze is aan u.
Een aluminium tuinkamer van Dreumel staat garant voor jaren lang, regenvrij en in optimaal comfort genieten van uw tuin.

Een Dreumel vertegenwoordiger kan u alles vertellen over de bijzondere mogelijkheden, hij komt graag, en geheel vrijblijvend bij u op bezoek, en u bent natuurlijk van harte welkom in onze unieke showroom.


Onze referenties Aluminium tuinkamers

Open, transparant en heel comfortabel...

Aan het woord is Dhr. Lureman, de trotse bezitter van een prachtige tuinkamer aan zijn woning aan de Pinaskade in Zoetermeer. Aan de hand van enkele vragen deelt hij zijn overwegingen en ervaringen....

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren