MAX Glass schuifpuien

In onze showroom is de MAX Glass Puro III, als eerste én enige in Nederland te bewonderen! Kom kijken en overtuig u met eigen ogen van waar de hedendaagse techniek toe in staat is.

De hier getoonde Puro III is de eerste toepassing van de ultra slanke profielen die Dreumel onder de naam MAX Glass de komende tijd gaat introduceren.

Less is more
De Puro III onderscheidt zich vooral door de superslanke tussenstijlen van slechts 26 mm. Hierdoor ontstaat een maximale opening, die slechts door de minimale tussenstijl(en) wordt onderbroken. 
De Puro III wordt standaard geleverd met 48 mm Triple glas, dat een bijzonder hoge isolatiewaarde heeft. Het Triple glas wordt structureel verlijmd, waardoor een zeer grote sterkte wordt verkregen. Door de dubbel uitgevoerde lagering van rvs loopt de Puro III ook bij grote formaten zeer soepel. 

Wij kunnen nog veel meer vertellen over alle innovatieve details en specificaties van de MAX Glass Puro III.
Maar uiteindelijk leiden al die zaken tot een unieke beleving van een schuifpui zoals u die nog niet eerder heeft gezien. 

U bent van harte uitgenodigd om zelf deze beleving te ervaren; zodra u van deze primeur bent bijgekomen vertellen we u graag meer... 


Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren