Dreumel service in beeld

Op deze pagina komt binnenkort een overzicht van de service van Dreumel, en meer informatie en tips omtrent onderhoud. Daarnaast kunt u hier informatie vinden over de mogelijkheden om zelf eventuele kleine problemen die onstaan tijdens het gebruik zelf op te lossen. Het eerste, en meest voorkomende voorbeeld hiervan vindt u onderstaand.

Draaikiepraam dat op

Zeker als u er tijdens warme dagen heel veel gebruik van maakt kan het voorkomen dat uw draaikiepraam een keer uit een van z'n scharnierpunten schiet, en op één scharnierpunt blijft hangen.
Meestal is dit het gevolg van het openen van het raam terwijl de raamhendel niet volledig in ofwel de draaistand (met de raamhendel horizontaal) ofwel de kiepstand (met de raamhendel verticaal - naar boven wijzend) staat. Ook kan het ontstaan tijdens het (snel) wisselen tussen de draai- en de kiepstand of andersom. Het feit dat uw raam op één scharnierpunt blijft hangen is doorgaans geen probleem, sterker nog, een extra beveiliging zorgt ervoor dat uw raam niet in z'n geheel uit het kozijn valt.

Het is in verreweg de meeste gevallen eenvoudig om het raam weer in z'n gebruikelijke positie terug te brengen, waarna het draaikiepsysteem weer als vanouds werkt. Bovenstaand filmpje toont hoe u, met een simpele handeling, het raam weer zoals gebruikelijk laat scharnieren.
Komt u er met de handleiding in het fimpje onverhoopt niet uit, neem dan gerust contact met ons op, dan zorgt onze service monteur ervoor. Ook kan hij in het - gelukkig vrij zeldzame - geval van schade of materiaalbreuk zorgen voor vakkundig herstel of vervanging met originele onderdelen.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren