Hoe gaat het plaatsen van een tuinkamer in z'n werk?

Om u een goede indruk te geven van de werkwijze van Dreumel hebben wij onderstaand het gehele proces verdeeld in 3 stappen. De foto's rechts geven een goede en stapsgewijze weergave.
 
De voorbereidingen
Aan het plaatsen van een tuinkamer, serre, terrasoverkapping of veranda gaan veel voorbereidingen vooraf. Of het nou om een kleine terrasoverkapping of om een complete serre met diverse vouwwanden gaat, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.
 
De werkzaamheden
Voordat onze medewerkers bij u de tuinkamer komen monteren wordt de benodigde fundatie door een gespecialeerd bedrijf aangebracht, veelal gebeurt dit in één werkdag. Nadat alle benodigde materialen aanwezig zijn, starten wij met de bouw. Eerst het dak en vervolgens de onderbouw. De duur van de montage is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte en de accessoires. Een beknopte terrasoverkapping kan veelal in één werkdag worden gemonteerd, bij situaties met uitgebreide onderbouw en zonwering kan de bouwtijd ook oplopen tot meer dan een week

Ook voor de werkzaamheden geldt dat er veel meer te vertellen is dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.
 
Het eindresultaat
Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens...
Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u wordt de tuinkamer nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt het op deze lijst aangegeven, en zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel Garantiebewijs.

Om met eigen ogen vooraf te zien wat Dreumel bedoelt met een perfekte uitstraling is een bezoek aan onze uitgebreide showroom eigenlijk een must. Ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres; alles staat er klaar om u te laten zien dat kwaliteit bij Dreumel geen loze kreet is.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren