Hoe gaat het plaatsen van een dakkapel in z'n werk

Om u een goede indruk te geven van de werkwijze van Dreumel hebben wij onderstaand het gehele proces verdeeld in 3 stappen. De foto's rechts geven een goede en stapsgewijze weergave.
 
De voorbereidingen
Het zal u niet verbazen dat aan het plaatsen van een dakkapel veel voorbereidingen vooraf gaan. Of het nou om een kleine of juist een bijzonder grote dakkapel gaat, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.
 
De werkzaamheden
Nadat uw dakkapel in de Topkapel fabriek met de grootste aandacht is geproduceerd wordt deze op de dag van de montage ’s morgens vroeg naar de werklocatie getransporteerd.
Wij starten in de morgen met het afdekken van de zolderkamer(s), verwijderen uw dakpannen, passen waar nodig de dakconstructie aan en verwijderen het dakbeschot. Het uitgekomen materiaal slaan wij tijdelijk op de zolderkamer(s) op.
Afvoer van de uitkomende materialen en montage van de dakkapel gebeurd altijd met een mobiele kraan welke speciaal voor uw werk wordt gereserveerd.
Zoals ook in het stappenplan omschreven zorgt de werkmethode van Dreumel ervoor dat uw huis ’s avonds dicht is. Dat wil zeggen dat wij iedere dakkapel in een dag wind en waterdicht bij u plaatsen, ongeacht de grootte en afmeting.
Indien gewenst kunnen wij in de dag daarop volgend de binnenafwerking verzorgen. Ook stucwerk of afdichten van naden en gaten kan door ons worden geregeld. Daarna rest alleen nog het schilder- en sauswerk. Onze kunststof dakkapellen zijn aan de buitenzijde volledig klaar en bij een houten dakkapel kunnen wij van te voren in de fabriek het schilderwerk verzorgen.

Ook voor de werkzaamheden geldt dat er veel meer te vertellen is dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.
 
Het eindresultaat
Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens...
Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u wordt de dakkapel en alle daarin geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt het op deze lijst aangegeven, en zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel Garantiebewijs.

Om met eigen ogen vooraf te zien wat Dreumel bedoelt met een perfekte uitstraling is een bezoek aan onze uitgebreide showroom eigenlijk een must. Ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres; alles staat er klaar om u te laten zien dat kwaliteit bij Dreumel geen loze kreet is.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren