Bespaar € 250,- dankzij uw buren!

Dreumel plaatst wekelijks op verschillende adressen kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden of tuinkamers. Op of rond de datum van plaatsing wordt een brief verspreid in de directe omgeving van het betreffende adres. In deze brief wordt de ontvanger uitgenodigd om mét de brief naar de showroom van Dreumel te komen, om zodoende in aanmerking te komen voor de Burenbonus van € 250,-.

Heeft u onlangs een Dreumel Burenbonus-brief ontvangen? Dan kunt u onderstaand lezen hoe u precies voor de € 250,- Burenbonus in aanmerking kunt komen.

Hoe komt u in aanmerking voor de Burenbonus?
Iedereen die in het bezit is van een Dreumel Burenbonus-brief komt in aanmerking. Ga met de brief naar de Dreumel showroom en toon deze aan een van onze adviseurs. U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken, of hiervoor het formulier op deze website gebruiken.
Wilt u liever eerst bij u thuis afspreken? Geen enkel probleem, graag zelfs, dan kan onze adviseur zich meteen goed verdiepen in uw specifieke situatie. Toon de brief en u komt in aanmerking voor de Burenbonus.

Welke voorwaarden zijn van toepassing op de Burenbonus?
Op de Burenbonus zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
- Bij het eerste bezoek of contact met Dreumel dient melding te worden gemaakt van de Burenbonus-brief, en dient deze aan de adviseur te worden getoond.
- De offerte en opdracht aan de hand daarvan, moet een minimale waarde hebben van € 2.500,-. Als de offerte/opdracht een waarde heeft van minder dan € 2.500,- dan wordt de te ontvangen Burenbonus naar rato verlaagd.
- De burenbonus wordt eenmalig, per offerte/opdracht en per adres verstrekt. Het in bezit hebben en/of tonen van meerdere brieven geeft geen recht op een hoger kortingsbedrag.
- Offertes die zijn aangevraagd, of opdrachten die zijn gegeven, zonder dat de Burenbonus-brief getoond is aan onze adviseur komen niet in aanmerking voor de Burenbonus.
- De Burenbonus is niet inwisselbaar tegen contanten, en kan niet worden gecombineerd met andere acties, aanbiedingen, verkregen kortingen of gratis producten.
- Dreumel behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging de Burenbonus actie te staken, ongeacht het in bezit hebben van een Burenbonus-brief.
- Indien Dreumel de Burenbonus staakt, zal dat op deze pagina op de Dreumel website gemeld worden. Vanaf het moment van melding komt geen enkele Burenbonus-brief meer in aanmerking voor de Burenbonus.
 

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren