Houten erkers

Voor een houten erker gebruikt Dreumel eerste klas meranti, of andere FSC-keur houtsoorten met een warme, natuurlijk uitstraling. Alle gewenste profileringen en vele detailleringen zijn mogelijk.

Bij de keuze voor een houten erker speelt persoonlijke voorkeur speelt een grote rol. Hoewel houten erkers vaak een ambachtelijke en nostalgische uitstraling hebben worden ze bij Dreumel gemaakt, en uitgevoerd, met de allernieuwste technieken. Zo kunnen worden ramen en deuren geleverd met meerpuntssluitingen, rubberdichtingen en inbraakvrij beslag, echter met het volledig in stand houden van de oorsprokelijke uitraling. Houten erkers van Dreumel worden af fabriek gespoten in een dekkende laag grondverf op waterbasis, maar kunnen ook extra worden behandeld in een kleur naar keuze. Uiteraard worden houten erkers voorzien van het KOMO-keur, Garantiefonds Timmerwerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


Onze referenties Houten erkers

Houten kozijnen met glas in lood

Een project in Rijswijk, waar het huis van de familie Krenning door Dreumel is voorzien van prachtige klassieke houten kozijnen. De sfeervolle en warme uitstraling sluit perfect aan bij het huis,...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren