Aluminium erkers

Een stalen erker wordt vaak vervangen door een aluminium erker, vanwege de ideale eigenschappen van dit materiaal; sterk en geheel in de stijl en architectuur van uw huis te leveren. Vroeger wilden architecten zo weinig mogelijk profiel van een kozijn laten zien, en kozen daarom staal. Nadeel van staal is echter, dat het roest en niet isoleert. Een aluminium erker daarentegen roest nimmer, isoleert goed, gaat een leven lang mee.

Vooral de al eerder genoemde vooroorlogse huizen werden vaak voorzien van een erker van traditioneel staal. De voor deze huizen zo specifieke uitstraling is bij een aluminium erker met de nieuwe structuurlakken optimaal te reproduceren. Een goed voorbeeld hiervan is het Hollandse Grachtengroen. Op de hierboven staande voorbeelden kunt u dat goed zien, maar beter nog kunt u het bekijken in onze showroom, waar een prachtige aluminium erker staat opgesteld. Het ook in deze erker toegepaste Dreumel Steel Look heeft een geïsoleerd drie kamersysteem en iedere aluminium erker is standaard voorzien van inbraakvrij beslag volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.


Onze referenties Aluminium erkers

Aluminium kozijnen met glas in lood

Een mooi project in Den haag, in de Vruchtenbuurt om precies te zijn. Bij Adriënne en Steven Smits heeft Dreumel de oude stalen kozijnen in hun erker vervangen door nieuwe exemplaren van...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren