Topmodellen van Topkapel

De spetterende Topkapel Actie waarmee Dreumel in het voorjaar van start ging is verlengd! Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we de vier meest verkochte Topkapel modellen tijdelijk in prijs verlaagd. Topkwalteit, topisolatie én top grarantie met honderden euro's voordeel, tot eind september 2018...

Het zal u waarschijnlijk bekend zijn dat Dreumel dakkapellen levert van het merk Topkapel. Gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen in een speciaal voor dit doel door Dreumel opgerichte fabriek.

Betaalbare topkwaliteit, helemaal nu...
De Topkapel Actie betekent dat Dreumel een Topkapel Pro kan aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.
Niet allen bespaart u honderden euro's, maar u bent ook verzekerd van een dakkapel van absolute topkwaliteit:
- Kunststof kozijnen met VKG-keurmerk
- 15 jaar garantie;
- Optimale isolatie, een Topkapel voldoet aan de strengste eisen van het nieuwe Bouwbesluit;
- En, natuurlijk, de kwaliteit en service die u van een gerenommeerd bedrijf als Dreumel mag verwachten.
Een uitgebreide beschrijving van alle aspecten van een Topkapel vindt u op onze Topkapel pagina.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak
We vertelen u graag meer, en laten u ook graag zien wat een Topkapel zo uniek maakt. Kom gerust eens naar onze showroom in het Forepark, en bekijk alles met eigen ogen. Of maak een  - geheel vrijblijvende - afspraak met een van onze vakkundige adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over dakkapellen in het algemeen en Topkapellen in het bijzonder. Bovendien kunnen ze u, op basis van uw specifieke situatie, een zorgvuldig advies geven over de juiste keuze.

Maar laten we vooral het belangrijkste voordeel niet vergeten...
Los van de mooie actie en genoemde voordelen profiteert u straks dagelijks van zo'n prachtige Topkapel.
Niet voor niets horen wij vaak van onze klanten "Dat hadden we jaren eerder moeten doen..."
Op deze website vindt u allerlei informatie over de verschillende soorten dakkapellen, hoe u de juiste dakkapel kunt kiezen en hoe plaatsing in z'n werk gaat. Ook kunt u ervaringen van onze klanten lezen. En natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om elke vraag te beantwoorden.De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de Topkapel Actie.

 • De Topkapel Actie geldt uitsluitend voor Topkapeloffertes die zijn aangevraagd ná 4 april 2018 en voor een opdracht aan de hand daarvan gegeven vóór of op 30 september 2018.
 • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of verkregen korting.
 • Deze actie geldt zowel voor nieuwe Topkapellen als voor de vervanging van bestaande dakkapellen.
 • De Topkapel Actie is uitsluitend van toepassing op een dakkapel die voldoet aan de hieronder opgegeven maten en specificaties:
  - Hoogte maximaal 1500 mm.
  - Hellingshoek van het dak waarop de dakkapel geplaatst wordt tussen de 40 en 45 graden.
  - De opgegeven prijzen zijn geldig voor een dakkapel die valt binnen de opgegeven breedte maat van betreffende model: Model 1 maximaal 2500mm breed, Model 2 minimaal 2501 mm breed en maximaal 3000 mm breed, Model 3 minimaal 3001 mm breed en maximaal 3500 mm breed en Model 4 minimaal 3501 mm breed en maximaal 4500 mm breed. Een dakkapel breder dan 4500 mmm valt niet binnen de Topkapel Actie.
  - De Topkapel waarop de actie van toepassing is wordt geleverd met een kozijn-indeling zoals in onderstaande maatschetsen is getoond. Wijziging van de indeling kan een meerprijs tot gevolg hebben.
  - Afwijkende breedte en hoogte maten kunnen vanzelfsprekend geleverd worden, waarbij een meerprijs van toepassing zal zijn.
  - De Topkapel in de Topkapel Actie wordt standaard voorzien van Schüco Accent kozijnen met Holandse Hoek.
  - De foto's van de Model Topkapellen zijn uitsluitend bedoeld om een beeld te geven van de mogelijk uitvoering. De in de foto's getoonde screens en Keralit zijwangen zijn geen standaard uitvoering en maken geen deel uit van de Topkapel Actie. Screens en Keralit zijwangen kunnen wel besteld worden tegen een meerprijs. Dit geldt ook voor alle andere mogelijk accessoires.
  - De genoemde prijzen zijn inclusief afvoer van verwijderde materialen.
  - De genoemde prijzen zijn inclusief de voor het plaatste benodigde kraan. De situatie waar de Topkapel geplaatst gaat worden dient zeer goed bereikbaar te zijn, gebaseerd op een afstand van maximaal 20 meter tussen de werkplek en de plek waar de kraan veilig kan staan en een plaatsingshoogte tot maximaal de tweede verdieping. De afstand van fabriek tot de plaatsingslocatie dient niet meer dan 30 km over de weg te zijn.
 • Bij twijfel/onenigheid of een gewenste dakkapel voldoet aan de gestelde voorwaarden is het oordeel van Dreumel bepalend.

 

Vraag informatie of een offerte aan