Elk 4e kozijn GRATIS!!!

We gaan het zomerseizoen tegemoet met een spectaculaire Kunststof Kozijnen Actie. Naast alle bekende voordelen - topkwaliteit advies en kozijnen, professionele montage en service én perfecte garantie - krijgt u nu ook nog eens elk 4e kozijn gratis. Dat betekent een korting van maar liefst 25% op uw kozijnen! Als er ooit een goed moment is om meerdere kozijnen tegelijk te vervangen, dan is het nu. Tijdens de Kunststof Kozijnen Actie geeft Dreumel elk 4e kozijn weg. Gratis en voor niets. U betaalt voor elk 4e kozijn alleen het arbeidsloon en de montagematerialen!

Voordeliger dan dit kunnen we het echt niet maken.
Nu is het moment om te profiteren!

Kies nu voor onderhoudsvrije kunststof kozijnen, ze zijn de perfecte vervanging van uw oude kozijnen. Wilt u het super strakke vlakke profiel in spierwit? Kiest u voor het klassieke Holland Hoek profiel in grachten groen? Wilt u  uw kunststof kozijnen laten voorzien van een houtnerf folie, waardoor ze niet meer van echt hout te onderscheiden zijn? 
U mag het zeggen, want deze actie geldt voor alle kunststof kozijnen, zolang het er maar minimaal 4 zijn. Voor de volledigheid; als u er 8 laat plaatsen krijgt u maar liefst 2 kozijnen gratis, bij 12 stuks 3, enzovoort.

Maak snel een afspraak of kom naar onze showroom.
Dan kunnen wij u alles vertellen over deze spectaculaire actie. U kunt dan ook met eigen ogen bekijken wat Dreumel allemaal voor uw woning kan betekenen.
Want elke woning wordt beter met Dreumel; al bijna 30 jaar lang.
 
Op de Kunststof Kozijnen Actie zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

  • De Kunststof Kozijnen Actie is uitsluitend van toepassing op een opdracht voor het leveren en plaatsen van minimaal 4 kunststof kozijnen door Dreumel, en betreft de prijs voor het kozijn, niet voor montage en daarmee samenhangende kosten.
  • Het bepalen van het aantal kozijnen gaat als volgt: Als één kozijn wordt geteld een aaneengesloten gevelopening, ongeacht of die opening wordt voorzien van één raam of deur, meerdere ramen of deuren of een combinatie daarvan. Bijvoorbeeld: een keukendeur waar een raam naast (aan vast) zit wordt geteld als één kozijn. Een enkel toilet of badkamer raampje telt als één kozijn. Een gevelopening met daarin meerdere aaneengesloten, al dan niet openslaande, ramen telt als één kozijn.
  • Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met Dreumel als u twijfelt over het aantal kozijn in uw specifieke situatie. Het kozijn dat u gratis krijgt is het kozijn met de gemiddelde prijs, dus niet het kozijn met de hoogste en niet het kozijn met de laagste prijs.
  • Offertes en opdrachten voor aluminium, houten of stalen kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, balkonbeglazing en/of tuinkamers komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • De Kunststof Kozijnen Actie kan niet worden gecombineerd met andere acties, aanbiedingen, verkregen kortingen of gratis producten.