Kunststof dakkapellen

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden worden is de kunststof Topkapel Pro 6+ die Dreumel levert niet van alleen maar kunststof gemaakt. Alle dakkapellen bij Dreumel, dus ook de kunststof dakkapellen, worden op maat gemaakt op een houten casco. Dit zorgt voor een zeer duurzame en kwalitatief hoogwaardige basisopzet, goed voor een zeer lange levensduur.

De dakbedekking sluit naadloos aan op het houten casco en het voor de dakbedekking gebruikte EPDM-rubber kent eveneens een zeer lange leversduur. Pas als het casco gereed is ontstaan de verschillen tussen houten en kunststof topkapellen, aangezien deze benamingen vooral de buitenafwerking en de gebruikte materiaalsoort voor de kozijnen beschrijven.
Zo worden de kunststof dakkapellen van Dreumel afgewerkt met fraaie Keralit rabatdelen en dakrandprofielen welke vele in foliekleuren leverbaar zijn. En natuurlijk worden kunststof dakkapellen voorzien van Schuco kunststof kozijnen voorzien van het VKG-keurmerk.

In één dag geplaatst!
Dreumel Topkapellen kunnen veelal binnen een dag worden geplaatst. Zowel de kunststof dakkapellen als uitvoeringen met houten kozijnen worden geleverd in talloze maten en uitvoeringen. Als finishing touch kan een Topkapel geleverd worden met verschillende extra's, zoals geïntegreerde rolluiken screen, verlichting en/of verwaming, ScreenLine zonwering of energiebesparende zonnepanelen. Indien gewenst kunt u uw Dreumel Topkapel ook laten voorzien van een Minirooftop Airco, die zowel kan koelen als verwarmen.


Onze referenties Kunststof dakkapellen

Twee strakke, houten dakkapellen

Twee strakke houten dakkapellen op een nieuwbouwwoning in Den Haag. De woning van de familie Duijndam, gelegen in de Rietbuurt in Leidschenveen, Den Haag, beschikt inmiddels over twee extra kamers en...

Een klassieke dakkapel met aluminium kozijnen

De woning van de heer en mevrouw Tjalma is door Dreumel voorzien van twee dakkapellen, en tevens zijn enkele aluminium kozijnen geplaatst. Op ons verzoek deelt de heer Tjalma graag zijn ervaringen...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren